Fælles løb.

21. juli 2009 at 21:59 Skriv en kommentar


Jeg holder meget af løb, alene! Jeg har mit eget tempo og med ipod i ørene er underholdningen altid på plads og jeg kan selv bestemme tempo og rute. De få gang i mit liv hvor jeg har forsøgt, at løbe med andre er det altid endt som en fiasko. Enten har tempoet været for højt så jeg har mistet luften og må halse bagefter hivende efter vejret eller også vedkommende gerne ville tale mens vi har løbet og det har jeg absolut ikke luft til. Så nej, jeg har altid løbet alene.

Men i aften har jeg løbet en skøn tur med mellemste. Vores løbetempo og stil passer perfekt til hinanden.  Samtidig var der ingen snik snak eller andet unødigt undervejs, kun løb i et jævnt friskt tempo. Det var en rigtig god oplevelse og vi er begge enige om, at det kan vi godt gentage i den kommende tid. Vi løber begge for, at nå et mål. Hendes er en god kondition til det kommende efterskole ophold og min er, at reducere vægten med adskillige kilo. Vi har 1 måned tilbage inden hun drager afsted på efterskole og jeg er ikke sikker på, at vi når vores mål på den tid, men vi kan ihvertfald få nogle hyggelige løbeture sammen og lidt vil det nok hjælpe på både kondition og vægt:)

Reklamer

Entry filed under: Familien, Motion. Tags: , , .

Overflod. Kunne vi …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Lidt om mig

Jeg er en kvinde på 38 år, gift og mor til 3 skønne piger på 18, 15 og 10 år. Udover os 5 hører der også 2 skønne hunde af racen Kromfohrländer og1 kat til familien. Du vil her på siden blive præsenteret for livet og alt hvad det indebærer, set fra mit univers.

Nye kommentarer

Kontakt

Du er velkommen til, at kontakte mig på: olinesunivers@gmail.com

%d bloggers like this: