Aktiv søndag.

5. april 2009 at 17:53 Skriv en kommentar


Jeg sidde lige nu med en rigtig god fornemmelse i krop og sjæl! Dagen har været aktiv og sjov. Første 1 times agility træning med hoppehunden. Det foregår i højt tempo og udfordrer både min fysik, balance og koordination. Hunden den har ingen problemer, der er klart mig der skal øve mere:)

Derefter hjem til en dejlig frokost med pigerne. Vi var fordi den lokale fiskehandler og hente frisk røget makrel og fiskefrikadeller. 

Derefter blev bilerne pakket med cykler og GPS og vi tog til Grenå og Geocachede. For jer der ikke kender “legen” kan jeg fortælle, at det er en form for skattejagt i en skøn forening teknik og natur. Først findes cachen på et kort på nettet. Derefter sendes koordinaterne til GPS´en og så er det ellers ud og lede. Vi er ret nye i denne leg, men vi skal nok komme efter det! Idag fandt vi 2 skatte og derudover fik vi en skøn cykeltur igennem Plantagen i Grenå og ned til stranden. 

Jeg har selvfølgelig cyklet på min MTB. Det kræver lidt tilvænning, at håndtere sådan en, men jeg øver mig og syntes stadig (her på dag 2) at der er sjovt. Jeg er dog ikke i tvivl om hvor “siddeknuderne” sidder placeret:) dsc04744

Reklamer

Entry filed under: Motion, Weekend. Tags: , , , .

Selvbillede eller selvbedrag. Mandagstema – Humor.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Lidt om mig

Jeg er en kvinde på 38 år, gift og mor til 3 skønne piger på 18, 15 og 10 år. Udover os 5 hører der også 2 skønne hunde af racen Kromfohrländer og1 kat til familien. Du vil her på siden blive præsenteret for livet og alt hvad det indebærer, set fra mit univers.

Nye kommentarer

Kontakt

Du er velkommen til, at kontakte mig på: olinesunivers@gmail.com

%d bloggers like this: