Søndag.

8. marts 2009 at 08:15 3 kommentarer


Endnu en dejlig søndag er i udsigt. Planerne for dagen er ikke de store, jeg mangler stadig, at indhente lidt af den manglende energi og halsen er fortsat en smule ru, men det går fremad og jeg er sikker på, at søndagen kan gøre det sidste. 

Pigerne og jeg er alene, manden er på døgnvagt og som altid betyder det en anderledes dag. Ikke bedre eller dårligere, men bare anderledes. Vi har vendt os til, at han er afsted på døgnvagt ca. hver 3 døgn, året rundt, sådan er det og vores familieliv er indrettet efter det. 

Vi nyder de dage vi har sammen og pigerne og jeg nyder de dage hvor vi er alene. Hvorfor der er forskel på disse dage ved jeg ikke det er der bare. 

Idag er vejret ikke til de store ture ud i naturen, så vi kan med god samvittighed blive indendøre og hygge. Vi skal kun bevæge os ud når det er strengt nødvendigt og selv hunden har gemt sig i sin kurv, så hun vil sikkert heller ikke kræve en lang tur idag.

Vi har ingen planer for dagen. Så der er god tid, tid til hygge sammen og alene. Åh, jeg elsker sådan en søndag. Hvilke planer har du for din søndag? 

dsc04528

Reklamer

Entry filed under: Weekend. Tags: , , , , , .

Straffet. Det var så let…

3 kommentarer Add your own

 • 1. pernillepaa1  |  8. marts 2009 kl. 08:25

  Griner… ja vi har jo lige krydset hinanden Oline så du har læst hvad jeg skal bruge min søndag til ! Jeg vil også nøjes med at bevæge kun at bevæge mig ud når det er nødvendigt at det bliver det jo med hundeluftning. Det er et fantastisk billede du har taget, det er så tæt på, glæder mig til jeg får lidt mere styr på mit kamera 🙂
  God søndag

 • 2. Gitte  |  8. marts 2009 kl. 11:36

  Det lyder til i rigtig skal hygge. Jeg hygger for jeg er helt alene hjemme, så jeg skal kun lave hvad jeg har mest lyst til. Det er sy og hører lydbog. Fortsat god søndag til jer.

 • 3. Grønlandsposten  |  8. marts 2009 kl. 12:14

  Dejligt med sådan en hygge-søndag. Jeg tror, skiene kræver lidt mere øvelse, så jeg vil nok af sted på en kort tur. Benene er lidt ømme efter turen i går! God søndag 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Lidt om mig

Jeg er en kvinde på 38 år, gift og mor til 3 skønne piger på 18, 15 og 10 år. Udover os 5 hører der også 2 skønne hunde af racen Kromfohrländer og1 kat til familien. Du vil her på siden blive præsenteret for livet og alt hvad det indebærer, set fra mit univers.

Nye kommentarer

Kontakt

Du er velkommen til, at kontakte mig på: olinesunivers@gmail.com

%d bloggers like this: