Knæk

17. oktober 2008 at 11:43 2 kommentarer


Ja, sådan kan det jo gå. Jeg har stort set altid et par strømpepinde med en produktion i tasken. Det koster jævnligt en knækket pind og nu er det så sket igen. Jeg vælger, at strikke på træpinde, da de ikke larmer og jeg kan derfor strikker overalt. Det gør jeg, hvergang lejeligheden byder sig. Det er som om mine sanser skærpes mere med et strikketøj i hænderne. Hvordan er det nu det er med de forskellige læringsstile? Mon jeg er et “gøre/røre menneske” ? Det er altid strømper jeg strikker når jeg er ude, det kan jeg nemlig gøre uden af tænke:)

Der er på efterhånden røget et par strømper af pindene og heldigvis vil alle 3 piger og manden gerne gå i hjemmestrikkede strømper. Lige nu er det strømper til ældste der er på pindene. Jeg må hellere komme i byen efter nye pinde, så hun kan få sine strømper.

Reklamer

Entry filed under: Familien. Tags: , , .

Starten er gået Stille morgen

2 kommentarer Add your own

  • 1. frnielsen  |  17. oktober 2008 kl. 12:59

    Da jeg gik på HH i sin tid, strikkede jeg uafbrudt, men det var vist mest fordi jeg syntes, at det var så usigeligt kedeligt og støvet og øv-agtigt 🙂

    De er også kun nummeret efter tandstikker, de pinde der 😉

  • 2. Gitte J  |  17. oktober 2008 kl. 22:24

    Vi her i huset elsker også at gå i hjemmestrikket sokker. Første havde vi børnenes oldemor, men hun er borte nu, men så er min mor heldigvis begyndt. Hvis vi selv køber garnet skal hhun nok strikke dem – dejligt. Ellers en dejlig farve du har gang i.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Lidt om mig

Jeg er en kvinde på 38 år, gift og mor til 3 skønne piger på 18, 15 og 10 år. Udover os 5 hører der også 2 skønne hunde af racen Kromfohrländer og1 kat til familien. Du vil her på siden blive præsenteret for livet og alt hvad det indebærer, set fra mit univers.

Nye kommentarer

Kontakt

Du er velkommen til, at kontakte mig på: olinesunivers@gmail.com

%d bloggers like this: